KST

Kranio Sakral Terapi v. Laila Blok Larsen

Tidsbestilling på

21 29 78 49


Kranio Sakral Terapi v. Laila Blok Larsen

Nakkehoved Strandvej 50

3250 Gilleleje


lailabloklarsen@hotmail.comHvad er KST ?


Kranio-sakral terapi eller KST er en blid massageteknik, der er med til at stimulere og balancere det centrale og autonome nervesystem. Det er med til at løfte klienten fra stress, der er en kamp/flugt reaktion, der i mange tilfælde skyldes spændinger i Kranio-sakral systemet, til en tilstand af klarhed og ro.

Ved KST korrigeres dysfunktioner i nervesystemet (f.eks spændinger og skævheder) og cirkulationen af blod og hjernevæske ( cerbrospinalvæske) forbedres og derved optimeres hjenefunktionen.

Hormonbalancen kan også afbalanceres med KST. Hypofysen der kontrollerer kroppens kirtler, sidder i bunden af kraniet i nogle bindevævs-

membraner og er de spændte kan det skabe ubalance.


KST kan også afhjælpe :


Svimmelhed

piskesmæld

hjernerystelse

hovedpine

nakkesmerter

Fibromyalgi

chok/traume

vejrtrækningsproblemer

dårlig kropsholdning

bidfunktioner

træthed

bækkenproblemer

indlæringsproblemer

m.m


KST behandlingen foregår ved at klienten ligger på en briks med tøj på og terapeuten anvender et meget let tryk på hoved, nakke, ryg, korsben og fødder. Det blide tryk gør behandlingen meget velegnet til både børn og voksne.


Massage


Jeg giver også massage og har haft ejen klinik i 15 år.  Jeg giver afspændingsmassage og en mere dybdegående fysiorgisk massage. Massage bruges som afstressende behandling eller til behandling af specifikke problemer f.eks. skulder, nakke, ryg, sports eller arbejdsskader.


Massage er gavnlig for alle og har god effetk på


- stress

- løsner muskelspændinger

- er gavnligt for blodtrykket

- lindre smerte

- stimulerer blodcirkulationen


Formålet med massage er at løsne kroppens stresstilstand og øge blodgennemstrømningen i musklerne. Det giver bedre iltoptagelse og spænding og smerter aftager.

 

Muskelspændinger


Når muskler spændes bliver muskelfibrene tykke og lukker delvist for blodtilførslen. Der ophobes affaldsstoffer og musklerne kommer til at mangle ilt. Muskelfibre kræver ilt for at kunne spændes. Det giver muskelspændinger og smerte, hvilket for musklerne til at spænde yderligere. Det er typisk det er sker ved stress. Kroppen måde at gøre opmærksom på stress er ofte muskelspændinger, myoser, hovedpine, uro i kroppen, søvnbesvær for bare at nævne nogle symtomer. Myoser er indkapslede muskelspændinger med dårlig blodgennemstrømning.


Muskelspændinger og myoser løsnes med forskellige fysiorgiske behandlingsteknikker og strøj, der tilpasses den enkelte klients problemstilling. Af behandlingsteknikker kan nævnes ledfrigørelse, faciefrigørelse (MFR), neuromuskulær teknik (MET), kulde- varmebehandling m.m.